top of page

Fragt & Returnering

Levering i Danmark 

Vi har gratis fragt på alle ordre til Danmark. Vi sender med GLS, hvor du kan afhente din pakke i nærmeste pakkeshop. Vores leveringstid er 2-4 hverdage, medmindre andet er anført ved checkout.

Du er også velkommen til at afhente på vores lager i Kvistgård. Her skal du blot vælge "Afhentning" under levering – og så vil du modtage en e-mail når din ordre er pakket og klar til afhentning. 

International Levering

​Vores priser for international levering varierer. Du vil få oplyst prisen på din levering ved checkout.

Fortrydelsesret og Returnering

Som kunde hos Spike Company har du altid 100 dages fortrydelsesret – gældende fra den dag, du modtager din vare.

Returvarer skal sendes til: 

Spike Company

Kellerisvej 66

3490 Kvistgård

Husk at vedlægge fakturan (eller kopi heraf) i returforsendelsen. 

Så snart vi har modtaget din returvare, får du en e-mail med bekræftelse, og vi vil derefter refundere beløbet til samme konto, som varen er købt med. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

* Returvarer skal være ubrugt og i samme stand, som de er modtaget samt i original emballage.

Køber betaler for returfragten og har ansvaret for pakken, indtil Spike Company har modtaget den. Derfor anbefaler vi altid, at returvarer sende med forsikret post.

Bemærk: Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender – hvorefter den må sendes på ny.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden vare, laver du blot en ny bestilling på vores hjemmeside og returnerer den 'gamle' vare. 

Reklamationer

Hvis du mod forventning modtager en defekt eller beskadiget vare, kan du reklamere. Det skal ske til spikecodk@gmail.com. Send billede og beskrivelse af fejlen – så vender vi hurtigst muligt tilbage med en løsning på problemet. 

Omhandler reklamationen en fragtskade, skal reklamationen indeholde også indholde et billede af pakkelabel.

Garnti

Hos Spike Company har vi 5 års produktgaranti – gældende fra den dag du modtager varen.

bottom of page